reviews

Based on 12 reviews
92%
(11)
0%
(0)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
O
MOTIVATED. LIPGLOSS
Olivia G.J.
Amazing!

My all time favorite lipgloss, shiny AND moisturizing💖

Lips never been softer

Jeg har brugt denne duo i snart 14 dage og jeg er in love!
Det eneste kritik punkt jeg kan give er til selve tuben som Lip Glaze kommer i. Da den kan være lidt besværlig at få produktet ud af den.
Men stadig 10/10 worth everything

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi vil undersøge det problem med Lip Glaze beholderen. Som tak for dine venlige ord har vi sendt dig en rabatkode til dit næste køb hos os. den er sendt til din e-mail <3.

N
CLEAR. LIPGLOSS
Nadia Steen
Clear lip gloss

Produktet er fantastisk og virkelig flot:)

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på det, og vi er så glade for, at vores produkt opfyldte dine forventninger! Vi vil gerne tilbyde dig en særlig rabatkode som tak. Den er sendt til din e-mail <3.

V
Raspberry | Lip Scrub
Veronica Hoeyer
Helt uimodståelig

Libscrub'en er super nem at bruge og giver resultater med det samme. Den dufter så skønt af hindbær og sukkeren får det næsten til at dufte af slushice.
Den kan helt klart anbefales <3

V
Mocha | Nude Lipgloss
Veronica Hoeyer
Alt hvad man kunne ønske sig i en lipgloss!

Jeg er først nu begyndt at gå op i lipgloss og har haft svært ved at finde en farvet lipgloss der passer perfekt til min hudtype (lys) de ender normalt med at se for pink eller orange ud, men ikke Mocha, den er helt perfekt og er super rar at have på læberne og er jeg helt vild med caramel duften <3

A
Bahati Customizable Lip gloss
Aya Dam-Andersen
Rebekka

Farver: Shiny blue og purple

Glitter: Holographic Gold

J
Pink Butterfly
Johanne Petersen
God

Jeg modtog min ordre for 2 mdr siden og elsker duften. Jeg synes den ligger for tykt på læberne, og tuben var en smule utæt, det skal lige siges at hun har opgraderet tuben siden da, hvilket er super professionelt! Fandt din shop over tik tok og elsker at støtte små virksomheder:)

J
Pink Butterfly
Josefine
Pretty

Very pretty pink. Looks lovely and girly. Sweet:)

J
Raspberry | Lip Scrub
Josefine
Good

This has become part of my daily routine. Feels nice and moisturizes and smoothes the lips well:)

J
Blueberry | Lip oil
Josefine
Thanks

Tastes/smells great. Feels nice on the lips and looks gorgeous:)

A
Lavender | Lip Scrub
Alberte
Elsker Elsker Elsker!

Jeg har brugt den her scrub i 2 uger nu, og den har hjulpet mine læber så meget. Har døjet med tørre læber i lang tid, og det her hjælpe virkelig meget + den dufter og smager fantastisk. kommer uden tvivl til at købe den igen.

E
Pink Butterfly
Emma
Love it!

Fandt hjemmesiden fra TikTok, og besluttede mig for at købe denne lipgloss. Elsker den!! Kommer helt sikkert til at bestille mere herfra😆